Lenzen voor 
ieder oog

Beter zien. Dat wilt u wel, maar niet altijd met een bril op uw neus. Daarom heeft Opti Jean verschillende typen contactlenzen op alle sterktes. Zo heeft u een beter zicht, zonder dat u door glazen hoeft te kijken. We onderzoeken grondig welke lenzen het beste passen bij de sterkte en gevoeligheid van uw ogen.

$

Opti Jean is sterk in contactlenzen

Het aanmeten van contactlenzen
gaat verder dan de sterkte. We onderzoeken ook de kromming van uw ogen, het hoornvlies en de traanfilm. Zo krijgt u altijd de contactlens die rust geeft aan uw oog. We hebben lenzen in verschillende merken. 

Hoe ziet u dat?

Eerst krijgt een uitbreide instructie over het schoonmaken en dragen van uw lenzen. U mag de contactlenzen een periode uitproberen. Als alles goed voelt, kunt u ze blijven dragen.

Zo ziet u maar

Eén keer in het half jaar controleren we hoe uw ogen op de lenzen reageren en of de pasvorm nog voldoet. Ook krijgt u dan een nieuwe oogmeting, zodat we zeker weten dat de sterkte nog klopt. Zijn er nieuwe ontwik-kelingen op het gebied van contactlenzen? Dan krijgt u die uiteraard direct te horen. Zo blijft u bij Opti Jean altijd goed op de hoogte.

Verzekerd?

Bent u benieuwd of u recht heeft op een vergoeding bij de aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen? Klik hier om te zien wat u van uw zorgverzekering vergoed krijgt.  

Ervaar het gemak
van daglenzen

Wij zijn aangesloten bij de ANVC
(Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten) meer informatie